Ανθρώπινο Δυναμικό

ΘΕΟΔΩΡΑ ΖΗΚΑ
Φυσικοθεραπεύτρια

Η Θεοδώρα Ζήκα γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και τελείωσε τη βασική της εκπαίδευση. Ολοκλήρωσε επιτυχώς τις σπουδές της στην Σχολή Φυσικοθεραπείας στο Α.Τ.Ε.Ι. Λαμίας το 2001 και εκτέλεσε την πρακτική της άσκηση στο νοσοκομείο "Ασκληπιείο" Βούλας. Εργάστηκε ως φυσικοθεραπεύτρια και συνεργάστηκε σε κέντρο Ιατρικής και Φυσικής Αποκατάστασης, ως υπεύθυνη του φυσικοθεραπευτηρίου. Διετέλεσε καθηγήτρια μαθημάτων ειδικότητας της φυσικοθεραπείας στο ΙΕΚ Ιπποκράτειος, εκπαιδεύοντας βοηθούς φυσικοθεραπευτές. Παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων και ημερίδων με σκοπό την αναβάθμιση του γνωσιακού επιπέδου και την παρακολούθηση των εξελίξεων και νέων τάσεων στον χώρο της Επιστήμης της Φυσικοθεραπείας. Από το έτος 2004, η Θεοδώρα Ζήκα ίδρυσε το Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας Physiosense, όπου έχει και την επίβλεψή του.

ΕΛΕΝΑ ΔΕΡΜΕΝΤΖΗ
Φυσικοθεραπεύτρια
H Έλενα Δερμεντζή γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και ολοκλήρωσε την βασική της εκπαίδευση. Αποφοίτησε από το Τεχνολογικό Ίδρυμα Πατρών στη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας Α.Τ.Ε.Ι. στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας το 2011. Εκτέλεσε την πρακτική της άσκηση στο Π.Γ.Ν. Αττικόν.
Ολοκλήρωσε με επιτυχία σειρά σεμιναρίων για την εκμάθηση της τεχνικής Mulligan (manual therapy) το 2013. Έχει εκπαιδευτεί σε τεχνικές ελαστικής περίδεσης (kinesiotaping), όπου ολοκλήρωσε επιτυχώς τον κύκλο μαθημάτων το 2015. Ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες εξελίξεις πάνω στον τομέα της Φυσικοθεραπείας, παρακολουθώντας πλήθος σεμιναρίων της ειδικότητας.
Η Έλενα Δερμεντζή εργάζεται στο εργαστήριο φυσικοθεραπείας Physiosense, στο Κουκάκι - Αθήνα, που λειτουργεί από το 2004 υπό την επίβλεψη της Θεοδώρας Ζήκα.